KEIEMSE KAZEN

RESPECT VOOR JE KLANTEN
BEGINT MET
RESPECT VOOR JE GRONDSTOFFEN

Van dit principe gaan wij niet af. De natuur geeft ons zoveel. En daar dragen wij graag zorg voor. Wij doen dat door mensen eerlijke en gezonde zuivelproducten aan te bieden, die bovendien al hun natuurlijke eigenschappen behouden. Elke kaas die ons bedrijf verlaat is gemaakt met liefde en voorbestemd om iemand blij te maken. Voor ons is de cirkel tussen natuur, dier en mens dan gesloten.

GELUKKIGE KOEIEN

Goede kaas begint met gelukkige koeien. Onze dieren staan het grootste deel van het jaar in de weide en krijgen biologisch voedsel. Zij zijn dan ook de basis van onze kazen.

GEZONDE RAUWE MELK

Keiemse kazen worden gemaakt met eerlijke, pure ingrediënten. We gebruiken natuurlijke rijkdommen van hoge kwaliteit en maken er een onweerstaanbaar nieuw product mee.

LEKKER ZACHT(AARDIG)

Bij ons geen zware industrie. Wel een familiebedrijf dat persoonlijk garant staat voor de kwaliteit van zijn producten. Wij gaan voor slow food, de korte keten en natuurlijk bio.

Goede kaas maken is een ambacht.
Sublieme kaas maken is een kunst.

Als je al je kennis, energie, tijd en passie in één product steekt, dan ga je voor niet minder dan het allerbeste. En het beste product begint met de beste grondstoffen. In ons geval: melk. En goede melk komt van gelukkige koeien. Wij zijn dan ook bijzonder bevoorrecht om te mogen werken met de melk van de koeien van Lien en Philip.

KEIEMSE KAZEN

Wat anderen denken over onze kaas