KEIEMSE KAZEN

BEZOEK ONS ATELIER

Standaard bedrijfsbezoek

Je wordt ontvangen in zaal ‘La Kaza’. De bedrijfshistoriek wordt geschetst, het kaasproces wordt uitgelegd en je krijgt meer inkijk op wat bio bij ons concreet inhoudt.
Ondersteunend wordt een bedrijfsfilmpje getoond zodat je ook ziet hoe het er op de boerderij van zus Lien aan toe gaat.
De benen worden even gestrekt en we nemen een kijkje in de productiezaal. Je krijgt een unieke blik achter de schermen en je ervaart hoe pure kaas wordt gemaakt.
Eindigen doen we met een kaasproeverij van een 7-tal geselecteerde Keiemse kazen.

Praktisch

Duur:

1u15 à 1u30 afhankelijk van de grootte en interesse van de groep.

Prijs:

10 – 24 personen: € 7,5 pp. (excl. drank); Op zon- en feestdagen: € 8,5 pp
>25 personen: € 6,50 (excl. drank); Op zon- en feestdagen: € 7,5 pp

Extra:

1 drank = € 3,50 pp (keuze uit: water, frisdrank, fruit- of appelsap, koffie, thee, wijn, bio-bieren)

Aantal personen:

minimum 10, maximum 60

Kort bezoekje

Een bedrijfsfilm toont je het reilen en zeilen van Keiemse kazen.
Afsluiten doen we met een kaasproeverij van een 7-tal kazen.

Praktisch

Duur:

30 minuten

Prijs:

10 – 24 personen: € 4,5 pp. (excl. drank); Op zon- en feestdagen: € 5,00 pp
>25 personen: € 4,00 (excl. drank); Op zon- en feestdagen: € 4,5 pp

Extra:

1 drank = € 3,50 pp (keuze uit: water, frisdrank, fruit- of appelsap, koffie, thee, wijn, bio-bieren)

Aantal personen:
minimum 10, maximum 60

Bedrijfsbezoek
met kaasplank

Je wordt ontvangen in zaal ‘La Kaza’. De bedrijfshistoriek wordt geschetst, het kaasproces wordt uitgelegd en je krijgt meer inkijk op wat bio bij ons concreet inhoudt.
Ondersteunend wordt een bedrijfsfilmpje getoond zodat je ook ziet hoe het er op de boerderij van zus Lien aan toe gaat.
De benen worden even gestrekt en we nemen een kijkje in de productiezaal. Je krijgt een unieke blik achter de schermen en je ervaart hoe pure kaas wordt gemaakt.
Bij terugkomst in ‘La Kaza’ zijn de tafels gedekt. Voor men start met eten worden de verschillende kazen besproken.
Indien gewenst kan de maaltijd ook plaatsvinden vóór de rondleiding.

Praktisch

Duur: ongeveer 2 uren
Prijs: € 19,50 pp (rondleiding en kaasmaaltijd)
+ € 8,50 pp (drankforfait = drank tijdens de maaltijd tot 1 uur na start maaltijd; eindigend met koffie = € 28,00 pp
Wanneer: enkel mogelijk op weekdagen
Aantal personen: minimum 15, maximum 60

Kaasworkshop

Onder begeleiding van kaasmaker Dries worden je de knepen van het kaasvak aangeleerd in ons kaasatelier. Tijdens de workshop krijg je uitleg over het kaasproces en wordt de bedrijfshistoriek geschetst.
Tussendoor word je verwend door Keiems lekkers.
Na deze kaasinitiatie krijg je jouw zelfgemaakt Keiems kaasje mee naar huis voor de verdere afrijping.

Praktisch

Duur: 3,5 uur
Prijs:

€ 35,00 pp (incl dranken tijdens de workshop)

Wanneer:

’s namiddags – niet op zondag

Aantal personen:

minimum 12, maximum 24