KEIEMSE KAZEN
TRADITIE IN BIO
Een bedrijf als het onze stamp je niet uit de grond van vandaag op morgen. Neen, Keiemse Kazen is het resultaat van verschillende generaties hard werken, van leren van elkaar en van nooit opgeven.
Wie graag het verhaal achter ons bedrijf wil kennen, zal merken dat we toe waren aan een nieuwe stap. Want net zoals Walter en Magda geloofden in de toekomst van de biolandbouw, geloven wij dat ’t Dischhof klaar was voor een upgrade. De gedrevenheid van toen, in een nieuw jasje.
juni 1972
Hoe het begon (1972)
Het verhaal van de Keiemse Kazen start in 1972 als vader Walter beslist om het landbouwbedrijf van zijn ouders over te nemen.
maart 1990
Uitbreiding van het assortiment (1990)
Al snel werd duidelijk dat je met één kaas, hoe lekker hij ook is, geen financieel gezond bedrijf kan runnen.
mei 1997
Lien en Philip stappen in het bedrijf (2002)
In 1997 huwt dochter Lien met Philip. Omdat Walter en Magda volop voor het kaasmaken zelf willen gaan, ontfermen Lien en Philip zich over de koeien.
juni 2012
Dries volgt zijn hart en wordt kaasboer (2012)
“Ik ga enkele jaren buitenshuis werken en véél ervaring opdoen”. Dit dacht de jonge pas afgestudeerde Dries in 2007.
juni 2019
Het ’t Dischhof wordt Keiemse Kazen (2019)
Maar toch staat de tijd ook op de kaashoeve niet stil. Met twee jonge mensen aan het roer is het tijd voor een nieuwe frisse wind!