Lien en Philip stappen in het bedrijf (2002)
In 1997 huwt dochter Lien met Philip. Omdat Walter en Magda volop voor het kaasmaken zelf willen gaan, ontfermen Lien en Philip zich over de koeien. Philip die toen al melkveehouder was moest zijn 45 koeien dus ook omschakelen naar biologische landbouw.
Overschakelen naar bio betekende voor Philip eigenlijk dat hij grotendeels opnieuw moest beginnen.
Met een goede portie moed begonnen ze aan de moeilijke taak. Er werd gezocht naar een nieuwe bedrijfsstructuur, naar andere technieken om onkruid te bestrijden en naar een andere afzetmarkt voor hun melk. In 2000 beginnen ze aan de lange weg die uiteindelijk zal leiden naar het biogarantiekeurmerk.
Wie dit keurmerk wil krijgen moet aantonen dat hij zijn landbouwbedrijf gedurende twee jaar biologisch heeft gerund. Wanneer alles gecontroleerd is door een onafhankelijke instantie, mag je jezelf een biobedrijf noemen. In 2002 krijgen Lien en Philip hun keurmerk.