Het ’t Dischhof wordt Keiemse Kazen (2019)
Sommige zaken zijn voor de eeuwigheid: een goede trappist, een uniek schilderij, een eiken deur of een beschermd monument. Daar wijzig je beter niets aan, omdat wijzigen meestal een waardevermindering betekent.
Onze kazen en de manier waarop ze worden gemaakt staan ook op punt. In het jaar 2050 zullen mensen nog evenzeer genieten van een Keiems Bloempje als ze dat doen vandaag.
Maar toch staat de tijd ook op de kaashoeve niet stil. Met twee jonge mensen aan het roer is het tijd voor een nieuwe frisse wind!
En die komt er ook. Ze breiden de infrastructuur uit, organiseren rondleidingen en verwelkomen nieuwe leden in hun kaasfamilie. Ook de huisstijl wordt onder handen genomen. Er volgen een leuke nieuwe wikkel voor de verschillende kazen, een moderne stijlvolle website, een pittig logo, en zelfs… een nieuwe bedrijfsnaam! Want waarom zouden we het moeilijker maken dan het is?
Philip en Lien verzorgen hun koeien in Keiem, Dries en Katrien maken hun kazen in Keiem.
Keiemse Kazen dus.